Properes activitats de celebració del XXVè Aniversari

Aquest cap de setmana la Confraria de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors celebra un dels seus diversos actes de celebració del seu XXVè aniversari fundacional. En aquesta ocasio és un sopar de germanor. Tobareu més informació en el seu webblog aquí. En aquest sopar la Confraria passarà un vídeo de resum dels seus actes processionals i farà entrega d'una distinció als germans que fa 25 anys són amb ells.

També la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, aquest cap de setmana organitza una conferència titulada Història  i Sentiments, que va sobre el pas de Jesús Natzaré que hi ha a Mataró i que és originari de la ciutat agermanada amb Mataró, La Roda de Andalucia. Aquesta anirà a càrrec  del sr. Antonio Escalera  Vice-Hermano Mayor de la Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza de la Roda de Andalucia, Sevilla.

Trobareu molta més informació al blog de la  Hermandad aquí.

Aprofitem també per informar-vos que el passat dissabte els Armats de Mataró van participar a la desfilada commemorativa dels 50 anys dels Armats de Torredembarra. Trobareu la crònica i les imatges al blog dels Armats de Mataró.

Potser t'agraden aquestes entrades