Actes per avui Dijous Sant

19.15 h RECOLLIDA DE BANDERA I DESFILADA PELS CARRERS DE MATARÓ

Lloc: Plaça de Santa Maria.
Itinerari: La Riera núm. 117, C. Nou, Plaça de Santa Maria, C. de Santa Maria, Plaça Gran, C. Santa Maria, C. de Sant Cristòfor, Plaça de la Peixateria. C. de Barcelona, Plaça de Santa Anna, La Riera, El Carreró, Plaça de l’Ajuntament
20.15 h HOMENATGE A LA CIUTAT
Lloc: Plaça de l’Ajuntament
En L'homenatge a la ciutat es podrà visualtizar les diferents evolucions que fan les tropes dels armats després de recollir la seva bandera de l'interior de la Capella dels Dolors.

20.30 h PROCESSÓ DE DIJOUS SANT

Lloc: Barri de Cerdanyola.
Itinerari: Parròquia Maria Auxiliadora, Av. de Josep Puig i Cadafalch, C. Major, C. Agudes, Plaça Gatassa, C. Gatassa, Avd. Gatassa, C. Victoria, C. Roselló, P. Illa Cristina, Av. de Josep Puig i Cadafalch i Parròquia Maria Auxiliadora
Aquesta processó es caracteritza perquè processionen dos passos a l'estils característic de les processons andalusses pel barri de Cerdanyola, on el Nazareno es portat a costal  acompanyat per la seva mare la Verge de la Esperança i amb l'acompanyament músical de la banda de tambors i cornetes. Obrint la processó hi ha la Verònica, una de les confraries més antigues que actualment processiona a la ciutat de Mataró i que celebra el seu CXè aniversari.
 

21.30 h PROCESSÓ NIT DE SILENCI

Lloc: Plaça de Santa Maria.
Itinerari: C. de Sant Francesc d’Assís, C. Sant Bru, C. Cristina, El Rierot, Camí Fondo, Portal de Valldeix, C. de Sant Francesc d’Assís, Plaça de Santa Maria.

Aquesta processos transcorre pels carrers del centre de la ciutat i conserva l'essència de les processons catalanes, de les més antigues de la ciutat, amb la participació dels Armats de Mataró. Aquest i després de més de 40 anys, surtira en processó la Venerable Congregació dels Dolors, pas més antic qu es conserva de la ciutat i que data del s.XVII.

Potser t'agraden aquestes entrades