Darrers assajos abans de Setmana Santa

Dos costaleros de Jesús preparant-se.
Preparant el Pas de l'Esperanza
La Setmana Santa ja és aprop. El pòrtic de la Setmana Gran per als confrares comença aquest cap de setmana, i junt amb aquest els primers actes i processons a la ciutat de Mataró.
Els tríduum i actes de les confraries i germandats ja han començat; però aquest cap de setmana - per a destacar-ne els més importants, - es podrà gaudir de les tres sessions de la Passió, últims dies de Jesús, així com la Processó de celebració de la Coronació de la Verge de la Soledat amb motiu del seu XXVè aniversari fundacional com a confraria, o el solemne Via Crucis amb la comunitat Salesiana. Veieu aquí el programa.

Preparant el misteri de l'Oració a l'Hort.
Doncs les persones que participen en les diverses processons i actes litúrgics ultimen els seus assajos: les diferents bandes de música acaben d'entonar els diferents himnes i marxes processionals, els i les portants acaben de concloure els diferents passos i estils de portar les imatges, els costaleros acaben de donar formes a les característiques xicotades, els actors de la Passió el preparen per l'assaig general, o els diferents actors del prendiments, es reuneixen les juntes, els serveis d'ordre... i com no, la resta de confrares que preparen els misteris, cusen les vestes, reparteixen la informació,  es preparen per als dies Sants, o simplement passen una estona de germanor per preparar la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús. 
Actors del Prendiment
Assaig d'una component d'una agrupació musical.

Potser t'agraden aquestes entrades