Jesús és coronat.

La Coronació d'Espines es trasllada a la Parròquia de Sant Pau

Avui la Confraria de la Coronació d'Espines i del Sant Crist de la Bona Mort ha oficiat el seu trasllat a la seva nova seu a la Parròquia de Sant Pau al barri del Palau de Mataró.
Aquesta comunitat cristiana ha rebut de braços obert aquest confraria per a que en formi part i creixin junts com a tal.
Amb motiu del trasllat s'ha celebrat una Processó per a dignificar-ho i permetre al món confrare de la ciutat a sumar-s'hi i participar conjuntament, així com els veïns i veïnes del barri del Palau.
El president de la Confraria Àngel Rubio, juntament amb Manuel Zamora, i una de les fundadores de la Confraria.
A la processó ha participat formalment també representants i Hermanos Mayores de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, de la Confraria de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors, de l'Oració de Jesús a l'Hort així com d'altres de la nostra ciutat. També s'ha comptat amb la presència del sr. Manuel Zamora president del Consell de General de Germandats de l'Arxidiòcesi de Barcelona.
El pas de la Coronació d'Espines
La Processó ha comptat amb la participació de la Banda de Tambors i Cornetes de la Confraria que ha amenitzat i dignificat l'acte.
A la Parròquia de Sant Pau els esperava mn. Badia, prevere i consiliari de la Confraria. Acte seguit s'ha oficiat la Solmenne Missa.


Fotomuntatge: El pas darrera d'uns dels escurts.

Els soldats romans coronant a Jesús.

Els portants de Jesús Coronat acompanyats per la Banda de Tambors i Cornetes de la Confraria

El capatàs donant instruccions als portant a l'arribada a Sant Pau.

La Banda de Tambors i Cornetes de la Confraria
Fotomuntatge, els romans coronen Jesús.
Arribant a Sant Pau.


A continuació us oferim un petit fragment de la processó de tasllat, en el tram del carrer Lapidario.

Vídeo de la Pujada pel carrer Lapidario.

Potser t'agraden aquestes entrades