Crist ha resuscitat! Bona Pàsqua amics confrares.

Imatge: Crist Resuscitat ( Escola Sagrada Família d'Horta)

CRIST HA RESUSCITAT!

La Comissió de Setmana Santa ha celebrat en la parròquia de Maria Auxiliadora de Mataró la  Santa Missa de Resurrecció juntament amb la comunitat cristiana del barri de Cerdanyola.
Mn. Jordi Espí, consiliari de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno i Arxiprest de Mataró ha celebrat la Santa Missa acompanyat de les germanes de l'Escola Sant Josep que han amenitzat amb els cors i els cants musicals.

Imatge: La Parròquia Maria Auxiliadora.
El sermó de Mn. Espí ha recordat les sagrades escriptures: "La primera mirada la de Maria Magdalena va ser la de posar-ne nerviosa, va pensar que havien robat el cos de Jesús; el deixeble que tant estimava Jesús es va quedar fora mirant, però el segon deixeble va entrar al Sant Sepulcre, va veure i va creure." També ha fet una felicitació als confrares que aquesta Setmana Santa han processionat els misteris pels barris de la ciutat, i ha recordat que avui és el darrer dia de la Setmana Santa i el primer dia de l'Eucaristia.
El final ha acabat amb un fort aplaudiment dels assistents agraint la intervenció de Javier Lechuga en nom de la Comissió, així com la celebració de Mn. Espí.

Potser t'agraden aquestes entrades