Noves marxes per a les Bandes de Música de Mataró "

"¡Qué se abran las puestras del cielo!"
Com ja s'ha dit en altres posts anteriors, les bandes de música de les confraries de Mataró han participats en diverses processons de Catalunya - com és el cas de la Mercè de Barcelona- i sovint són convidades a participar en esdeveniments i actes no només del món confrare.

Una altra de les seves característiques és que malgrat els seus components solen ser joves tenen una gran trajectòria i experiència ja sigui quin sigui l'estil de la banda de música. Ja que d'estils n'hi ha diversos i aquesta és una de les riqueses de la Setmana Santa Mataronina també; la seva pluralitat.

Doncs, en aquest post us volem oferir un vídeo casolà de la Banda de Tambores i Cornetas de la Hdad. Ntro P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza  que va participar el proppassat dissabte en la festa del Parc de l'Alegria del barri de Cerdanyola de Mataró.

En aquesta ocasió la maduresa de les bandes es va demostrar a través de la marxa "¡Qué se abran las puestras del cielo!" que va ser composada per un dels seus components, en Miguel Àngel Álvarez ,i que us oferim a continuació:

Potser t'agraden aquestes entrades