Actes per al Divendres Sant

DIVENDRES, 2 D’ABRIL

7.30 h VIA CRUCIS INTERPARROQUIAL
Lloc: Plaça de Santa Maria.
Itinerari: Basílica de Santa Maria, C. de Sant Francesc d’Assís, C. del Portal de Valldeix, C. de les Monges, L’Esplanada, Pg. d’Antoni Martí Cabanelles, Cementiri dels Caputxins.
Organitzen: Confraria del Sant Crist de la Puríssima Sang.






18 h RECOLLIDA DEL SANT CRIST
Lloc: C. d’Enric Prat de la Riba.
Itinerari: La Riera núm. 117, Muralla dels Genovesos, C. Sant Bru, C. Cristina, C. Enric Prat de la Riba. Tornada. C. Cristina, C. Sant Bru, C. de Sant Francesc d’Assís, Plaça de Santa Maria.
Organitza: Armats de Mataró.



19.30 h PROCESSÓ GENERAL DE MATARÓ
Itinerari: Plaça de Santa Maria, C. Nou, La Riera, C. d’Argentona, El Torrent, Plaça de les Tereses, C. de Santa Teresa, Plaça de Santa Anna.

Organitza: Comissió de Setmana Santa amb la participació de totes les Confraries, Germandats
i Armats de Mataró.
Informació d'interès:

La Processó de Divendres Sant també és anomenada a Mataró Processó General ja que aplega a tots els misteris de la Passió de les Confraries, germandats i Armats de Mataró. És una Processó on hi particparan prop de 2.000 persones entre costaleros, portants, armats, bandes de música, penitents, guies... Un moment interessant és la sortida des de la Basílica Santa Maria; però atès que es concentren allà totes les confraries pot dificultar al públic assistents de gaudir d'una bona vista també per l'aglomeració de gent. També es donen aglomeracions importants de gent a la Riera i a la Plaça de les Tereses. Un bon lloc per gaudir de tots els misteris i poder veure passar tota la processó és al llarg del Torrent i el carrer d'Argentona, on es poden veure xicotades dels passos, evolucions de desfilades i improvisades saetes.
Al arribar a la plaça Santa Anna es farà una acollida pel Cardenal de Barcelona i és un lloc on es podrà també seguir tots els misteris en el moment final. Acte seguit els  diferents misteris celebren els tradicionals encuentros.

Potser t'agraden aquestes entrades