I CERTAMEN DE MÚSICA CONFRARE


Foto cedida per Ricardo F: foto conjunta de les dues bandes.
El primer certamen de música confrare s'ha celebrat un cop ha acabat l'Eucaristia de Sant Joan Bosco ha finalitzat.
La banda de Tambors i Cornetes de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nestra Señora de la Esperanza i la Banda de Tambors i Cornetes de la Confraria de Jesús Captiu i la Mare de Déu dels Dolors han sigut les dues bandes que han tocat en aquest primer certamen.
Aquest acte que ha organitzat la Comissió de Setmana Santa com a punt final de les activitats i processons de la Setmana Santa 2008 ha complert les expectatives que s'havia proposat l'organització. Ha servit com a punt de trobada dels confrares i bandes de música de la ciutat, i essent enguany una activitat en el dia important de la Resurrecció, ja que fins aquest any mai s'havia fet cap activitat.
La ciutat de Mataró te cinc bandes de música de Setmana Santa amb certa trajectòria i experiència, i en aquesta ocasió s'ha celebrat el desè aniversari de la Banda de Tambors i Cornetes de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza. La banda de Tambors i Cornetes de la Confraria de Jesús Captiu i la Mare de Déu dels Dolors té més anys, i juntament amb l'altra banda han deixat palès que a part de l'antiguitat, tots els seus membres són realment gent molt jove.
Durant el certamen en el què s'han anat tornant les dues bandes s'han pogut escoltar diverses combinacions i marxes, i peces de música processional com la "Saeta de Serrat", "Costalero", diversos himnes als sants... i un molt bon diàleg entre tambors, caixes i cornetes. En molts moments el concentrats han arrancat aplaudiments en sentir peces molt simbòliques de Setmana Santa i els han acompanyat durant tota la peça.


Foto: Imatge del Parc de la LLàntia durant el certamen.
Foto: moment de l'actuació de la Banda de Tambors i Cornetes de la Confraria de Jesús Captiu i la Mare de Déu dels Dolors.
Foto: moment de l'actuació de la Banda de Tambors i Cornetes de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.

Veieu el Vídeo del primer certamen:

Potser t'agraden aquestes entrades