ANUL·LACIÓ PROCESSÓ DEL SILENCI.

La Processó del Dissabte Sant que conclou les Processons a la ciutat de Mataró ha estat anul·lada per culpa de la pluja. Malgrat que en el moment del inici de la Processó es podria haver donat inici de la mateixa, els responsable de la Confraria del Sant Sepulcre i de la Confraria de la Soledat han decidit anul·lar-la i evitar els possibles riscos que suposa fer una processó amb una pista mullada, i a més on participen molts nens i nenes.

Un acte de maduresa i de responsabilitat manifesta per part dels responsables d'ambdues entitats, reduint tot tipus de risc tant pels portants, com confrares i públic assistent.

Aquest any la Mare de Déu de la Soledat només s'ha pogut processionar el Divendres Sant, ja que, tant la primera processó com la darrera on es processionava han estat anul·lades.

Això però, com han dit els responsables de les Confraries no treu que es continuï treballant a partir d'aquesta nit per a la Setmana Santa del 2009, ni pels valors que representen les seves confraries; i sobretot per indicar que els actes de Setmana Santa encara no han acabat perquè demà se celebra el dia gran, el dia de Resurrecció.

Potser t'agraden aquestes entrades