PROCESSÓ DEL SILENCI



Com cada dissabte Sant, se celebra a la ciutat de Mataró la Processó del Silenci organitzada per la Confraria del Sant Sepulcre i la Germandat de la Soledat.
La Processó va començar a les 18:30 davant la Parròquia de l'Esperança, on es va fer una breu homilia per a convidar al confrares a la celebració de la Processó.
La Processó va anar acompanyada per representancions d'altres germandats i confraries de la ciutat com la Hermandad Ntro. Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza, de la Germadnat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Doloros, del Sant Crist de l'Agonia, o de la Soletat de Badalona.
Ámb la vesta tradicional de la ciutat de Mataró els portant del Sant Sepulcre van processionar la imatge que representa a Jesús Mort.
Vestits amb caputxa blanca i túnica negre, les dones portants de la Verge de la Soletat varen processionar la imatge de la Mare que es queda sola.
La Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria de la Soletat va acompanyat tota la processó que va acabar davant de la Casa Germandat de la Soledat al barri de Cirera al voltant de les 21:30.

Durant el recorregut es va fer la tradicional aturada davant la seu del Sant Sepulcre i a la part de darrera del convent de les Clarises de Cirera, que li van dedicar una cançó als Misteris.

Veieu a continuació algunes imatges de la Processó:



La Soletat davant de la Parròquia de l'Esperança.

El portant del Sant Sepulcre amb la imatge de Jesús Mort.

Imatge del Pas de la Soletat amb les seves portants.

Potser t'agraden aquestes entrades