EL NAZARENO SORTIRÀ DE MARIA AUXILADORA DIJOUS SANT.

Les obres de l'Avinguda Puig i Cadafalch estaran cobertes per al Via Crucis de Cerdanyola i per a la processó de Dijous Sant.

Aquest és el compromís al que s'ha arribat per part del servei d'obres de l'Ajuntament de Mataró, mitjançant l'empresa concessionària de l'obra pública.
Aquest matí membres de la Comissió de Setmana Santa i de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza han fet una visita de l'obra amb responsables de l'Ajuntament per tal d'indicar els trams i les necessitats que fora bo poder tenir cobertes per a dijous.
Tal i com s'ha comentat aquest any, i com era desig dels i les confrares d'aquesta entitat, el pas del Nazarano, característic perquè es portat amb la part de l'espatlla al més puer estil sevillà, sortirà de la Parròquia de Maria Auxiliadora el Dijous Sant.
A la foto membres de la Comissió, i de la Hermandad, conjuntament amb els tècnics municipals acabant de tancar alguns elements indispensables per a la processó de Dijous Sant i el Via Crucis de Cerdanyola.

Potser t'agraden aquestes entrades