Participació a la nit de requisits amb la Juliana

 
Continua la Festa Major de Mataró. I continua la participació de les confraries i germandats a la mateixa. Amb ganes, amb voluntat de servei i amb intenció que tothom gaudeixi de la nostra festa de Mataró.
 
Durant els dies precedents s'han pogut veure als armats a la cursa popular, a  les confraries i germandats a la Processó i Missa de Les Santes, a la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza al Rom Cremat del Portal de Santes, o tota la Comissió  gairebé en ple col·laborant amb  Les Dissantes .
 
Però ahir va ser el torn de la Juliana. Una beguda amb molt de simbolisme, ja podríem dir gran tradició i que omple de frescor i gust la nit del 28 de juliol.
 
En aquesta ocasió la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors en va ser la responsable de posar l'accent per superar el desencantament de l'any passat. Recuperant l'essència de la beguda, l'ànima de la festa i estar present al ball de requisits.
 
Un grup nodrit de voluntaris i voluntàries de la Germandat van posar el somriure, les ganes de festa i la Juliana al servei de tots el mataronins i mataronines que el van voler tascar durant el ball, o com marca la tradició, abans d'anar al No n'hi ha prou.
 
Segons molts dels i les presents, enguany ha estat un encert.  Malgrat les alternatives a la nit, la Juliana va poder estar present i es van poder servir centenars de llibres de la beguda de Les Santes.


Potser t'agraden aquestes entrades