El passat dissabte es va realitzar la Processó en Honor a María Auxiliadora de Mataró. Patrona de la demarcació parroquial de Cerdanyola, posava l'acte litúrgic al carrer després d'una gran festa de barri amb molt accents, actes i esdeveniments.
Un altre any més la comunitat parroquial i les diferents confraries i germandats que en formen part es van sumar a la Processó, que va recorre els principals carrers del barri, malgrat les obres de l'Avinguda Puig i Cadaflach.Després de la celebració de l'Eucaristia va sortir amb tots els honors en una processó de glòria acompanyada musicalment per l'Agrupación Musical Costaleros de Castelldefels. El bau-cel dels portants marcaven els colors de María Auxiliadora qui va viure molts moments de petalades i mostres d'agraïment per part dels veïns i veïnes del barri. 
Aquest any, a més estrenava un jove i nou capatàs, qui va posar també un estil propi al cos de portants de María Auxiliadora, qui va estar en tot moment acompanyada per membres de la comunitat de Sant Josep, de la comunitat parroquial i de les diferents confraries i germandats.
A l'arribada a la Casa Hermandad de Ntro. P. Jesús Nazareno  y Ntra. Sra. de la Esperanza, van fer la tradicional oració col·lectiva per a continuar per la demarcació. 






Potser t'agraden aquestes entrades