XXX aniversari Coronació d'Espines

La Coronació d'Espines a Sant Pau. Foto d'arxiu.

El dissabte a la tarda també es va fer l'acte de celebració dels 30 anys de processó al carrer de la Confraria de la Coronació d'Espines.

L'acte va començar amb una ponència d'Hèctor López, historiador de Santa Maria de Mataró, confrare i membre de la Comissió de Setmana Santa. Va fer un repàs de la història de la confraria des dels seus inicis al moment viu actual.

Posteriorment es va projectar el vídeo promocional amb motiu del 30 aniversari i es va presentar el cartell de Jesús Coronat per aquesta Setmana Santa 2018.

Després de la celebració de la Santa Missa es van imposar les medalles als nous membres de la Confraria de la Coronació d'Espines.
El moment final, va ser bufar les 30 espelmes de l'aniversari per part d'Àngel Rubio i Montse García com a recuperadors de la confraria, José Montilla com a confrare major actual i mossèn Josep Joan Badia com a consiliari.

Un acte d'aniversari emotiu, familiar, acollidor i com sempre amb l'assistència de la comunitat de Sant Pau, així com d'altres confraries i germandats de la ciutat.

Hèctor López durant la seva intervenció.


Potser t'agraden aquestes entrades