PROPERES ACTIVITATS DIUMENGE DE RAMS.

PREGÓ DE SETMANA SANTA I MATINAL DE
SAETES.
El pregó de Setmana Santa enguany es farà a la Plaça 11 de Setembre, o popularment coneguga "Can Morros", a les 12:00 del migdia.
Enguany anirà a càrrec del senyor Ramón Bassas i Segura. La Hermandad Nuestro Padre Jessús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza , entitat que fins aleshores s'encarrega de la celebració del pregó, va encarregar al regidor de l'Ajuntament de Mataró la realització del Pregó de Setmana Santa 2007 atès la seva trajectòria de la defensa dels valors cristians a la ciutat de Mataró, i de la seva aportació també als debats al voltant del respecte i tolerància davant l'afers religiós.
Un cop acabat el pregó de Setmana Santa, se celebrarà la Matinal de Saetes, acte que serà presentant per Rafael Acedo, i que compatarà amb "saeteros" i "saeteres" de renom a nivell nacional.
(a la foto Rafi Domínguez "Chiquita de Málaga" Setmana Santa 2007)

LA PASSIÓ, JESÚS EL CRIST.

A les 18:00 del mateix diumenge els Armats de Mataró escenificaran a la Sala Cabanyes, la tradicional Passió.
PROCESSÓ DEL PRENDIMENT
A les 18:00 començarà a les Plaça de Santa Maria l'escenificació del prendiment que organtiza la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors.
En aquesta s'escenifica la traició de Judas i el prendiment de Jesús, convertint-lo en Captiu.
Un cop acabi l'acte, al voltant de les 18:30 s'iniciarà la processó cap al carrer Nou, baixant per la Riera i Santa Anna, passant per Camí Ral i arribant a la Baixada de les Escaletes.
En aquest punt és on es fa la Pujada de les Escaletes on els costaleros/res de Jesús Captiu pugen corrent la imatge per aquest carrer amb una pendent considerable. Amb el temps, aquesta activitat ha esdevingut tot un referent d'aquesta processó. (Es recomana a la gent que vulgui veure-la es posi a l'alçada del carrer de Sant Joan on es podrà tenir una bona vista i evitar la concentració massiva de gent).
Acte seguit, la processó continuarà per carrer de Barcelona, pujant la Riera, carer Nou i acabant a la Plaça de Santa Maria.

XX VIA CRUCIS

La Confraria de l'Agonia amb col·laboració dels portants del Sant Crist de Cardedeu celebrent el seu vintè VIA CRUCIS al barri de la LLàntia continuant amb la tradició de portar el Sant Crist a l'estil català tradicional anomenat en bossa.
L'horari d'inici serà a les 20:30 a l'Església de Sant Joan Bosco, on l'itinerari serà Canet, Malgrat, Santa Caterina, passant pel carrer Galícia, Nou de la MErcè, Iglesia, La Boixa, Irlanda i per concloure a la mateixa Església Sant Joan Boso.

Potser t'agraden aquestes entrades