MATARÓ CIUTAT SOLIDÀRIA

El Festival  Nadal Solidari recapta 798 kg d'aliments i 350,00€ per a Càrites

Voluntaris recollint aliments a l'inici del Festival
Durant aquest dies no només la Comissió de Setmana Santa està celebrant actes i campanyes per a recaptar aliments i recursos per als més necessitats de la ciutat; són un munt de persones i entitats que treballem per a facilitar el màxim per a Càrites Interparroquial de Mataró. Però ni tan sols és durant aquests dies de Nadal, des de fa mesos molts i moltes intentem aportar el poc que puguem per a aquelles famílies que ho estan passant pitjor arrel de la darrera crisis econòmica.

El Festival Benèfic Nadal Solidari celebrat aquest diumenge al Teatre Foment Mataroní va comptar amb un munt de col·laboradors/res i artistes que van oferir el seu temps i el seu art als demés per tal d'omplir el teatre Foment de solidaritat.

Una tarda en família on es van veure actuacions d'artistes joves i molts altres més consolidats; però units en el reclam pels valors de la solidaritat per als més necessitats i en resposta a la Comissió de Setmana Santa de Mataró.

Des de la Comissió volem agraïr-vos a tots i totes el vostre temps i el vostre esforç.
Gràcies a tots i totes!

A continuació us relacionem algunes imatges del festival. Si en teniu imatges i les voleu compartir amb la resta de lectors d'aquest blog, si us plau, feu-nos-les arribar a setmanasantamataro@yahoo.es

Moment de l'actuació musical del Salesians.
Antoni Vila, president de Càritas interparroquial de Mataró agraïnt la solidaritat a tothom, sota l'atenta mirada d'en Rafale Acedo que va conduir l'acte.

Moment de l'actuació del grup de Rumba jove Zyryab

Actuació de l'Agrupació Musical de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors

Actuació del grup musical dels Salesians.

Detall d'una petita part dels 798 kg d'aliments recollits.
 A continuació també us oferim algun petit video: